گزارشی از اجلاس Sustainable Ag Summit، که در آن رهبران صنعت بیش از بحران آب و هوا به یک دستور کار ضد گوشت توجه دارند.
لاس وگاس، که بر روی بیش از حد ناپایدار ساخته شده است، اکنون سریع ترین شهر در آمریکا گرم میشود و آب آن در حال اتمام است. در اواخر ماه گذشته بود که نمایندگان قدرتمندترین گروههای تجاری و شرکتهای تجارت کشاورزی در صنعت کشاورزی ایالات متحده - به همراه کشاورزان، دانشمندان و حامیان - برای هفتمین نشست سالانه کشاورزی پایدار در آنجا گرد آمدند.
Field to Market، یک اتحاد غیرانتفاعی از گروههای مزرعههای کالایی که پذیرش شیوههای حفاظت از مزرعه را ترویج میکند، و مرکز نوآوری برای لبنیات ایالات متحده، بازوی Dairy Checkoff، میزبان اجلاس بود. گروههایی که سایر بخشها را نمایندگی میکردند، از جمله Pork Checkoff، انجمن مرغ و تخم مرغ ایالات متحده، و میزگرد ایالات متحده برای گوشت گاو پایدار، نیز شرکت داشتند. و Corteva Agriscience - شرکت آفت کش و بذر که پس از یک سری ادغام و تملک بین Dow، DuPont و Pioneer منحل شد - حامی اصلی رویداد بود. موضوع امسال «بازسازی و تابآوری» بود.
براندونهانیکات گفت: «با بیش از 700 ذینفع مختلف که در رویداد 2021 شرکت میکنند، ما معتقدیم که اجلاس محل ملاقات مهمی را برای رهبران پایداری در سراسر کشاورزی برای شرکتکنندگان فراهم میکند تا با همتایان خود ارتباط برقرار کنند و آموختهها را به اشتراک بگذارند.» یک کشاورز نبراسکا و رئیس Field to Market. "ما امیدواریم که شرکت کنندگان با ایجاد و تقویت مشارکتهای بین بخشی که آینده پایدارتری را برای صنعت ما ایجاد میکند کنار بروند."هانیکات اضافه کرد که امسال، برگزارکنندگان مفتخر بودند که فراتر از موضوعات کلیدی زیست محیطی گسترش پیدا کنند تا گفتگوهای مربوط به پایداری اجتماعی و اقتصادی را ارتقا دهند.
به طور کلی، احساسی که در اجلاس سران وجود داشت، فوری نبود. در عوض، رهبران صنعت بر انتقال پیشرفت پایداری که قبلاً انجام داده بودند به مصرف کنندگان تمرکز کردند.
من در این رویداد شرکت کردم تا اولین پانل در مورد نیروی کار کشاورزی را تعدیل کنم (Civil Eats هزینه سفر و اقامت من را پرداخت کرد)، اما همچنین میخواستم از نزدیک بدانم نمایندگان این گروهها و شرکتهای تأثیرگذار چگونه در مورد پایداری فکر و صحبت میکنند. زمان بندی به ویژه برای بحث در مورد نقش کشاورزی در مهار و سازگاری با بحران آب و هوایی مناسب بود: هفته قبل، COP26 توجه جدیدی را به اهمیت کاهش انتشار گازهای گلخانهای متان - که درصد قابل توجهی از آن از سیستم غذایی ناشی میشود - معطوف کرد تا دستیابی به اهداف جهانی برای محدود کردن گرمایش
در همان زمان، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تجزیه و تحلیلی را منتشر کرد که نشان داد سیستم غذایی بخش بزرگتری از انتشار گازهای گلخانهای را نسبت به آنچه قبلاً محاسبه میشد، تشکیل میدهد. و کشاورزان در سال منتهی به گردهمایی، تأثیرات بحران آب و هوایی را به شدت احساس کرده بودند - از شرابسازانی که برداشت انگور را از دست دادند تا خسارت دود به دامدارانی که به دلیل خشکسالی شدید گاو میفروشند.
بسیاری از کشاورزانی که در آن شرکت کردند، مشتاق بحث در مورد آن شرایط و کشف و اجرای راه حلهای جدید بودند. اما، به طور کلی، احساسی که در این رویداد وجود داشت، فوریت یا نیاز به بازنگری یا بازسازی سیستمها نبود. در عوض، اکثر نمایندگان صنایع گوشت، لبنیات و محصولات کشاورزی عمدتاً بر روی صحبت کردن در مورد پیشرفتی که معتقدند قبلاً در زنجیره تأمین خود انجام دادهاند و اینکه چگونه میتوانند به طور مؤثرتری این پیشرفت را به مصرفکنندگان منتقل کنند، متمرکز بودند.
بحث در مورد نحوه پاداش دهی به کشاورزان برای شیوههای سازگار با آب و هوا نیز محور بود. پانلهای متعدد بر بازارهای کربن و سایر روشهای پرداخت به کشاورزان برای خدمات اکوسیستم متمرکز بودند و در یک سخنرانی مجازی از واشنگتن دی سی، جول برونا، معاون وزیر کشاورزی بر حمایت آژانس از افزایش بازارهای اکوسیستم، برنامههای حفاظت داوطلبانه وهاضمهای متان تأکید کرد. او در جمع حاضران گفت: «زمان آن گذشته است که چالشهای تغییرات آب و هوایی را قبول کنیم و آنها را به فرصت تبدیل کنیم.
در پانل اختصاص داده شده به COP26، ویلیام هوهنشتاین، مدیر دفتر سیاست انرژی و محیط زیست در USDA، اضافه کرد که سطح بی سابقهای از سرمایه گذاری فدرال در "استقرار چیزهایی مانند محصولات پوششی،هاضم کنندههای [متان]، و جداکنندههای جامد و کل طیف وسیعی از فناوریها این پتانسیل را دارد که «واقعاً عملکرد آب و هوای این بخش را تغییر داده و بهبود بخشد».
"ما در مقابل آنها"
با این حال، به نظر نمیرسد که بحثها در مورد جریانهای درآمدی جدید، جریانی از خشم نسبت به اکثر آمریکاییها را که کشاورزان با واقعیتهای کشاورزی ناآشنا میدانند و در عین حال همچنان خواستار تغییرات از سوی کسانی هستند که این کار را انجام میدهند، از بین ببرد. بارها و بارها شنیدم که کشاورزان نسبت به توجه روزافزون مردم به اثرات زیست محیطی کشاورزی و تقاضای آنها برای غذای پایدارتر ابراز ناامیدی میکنند.
ژن لولیس، مدیر مزرعه مزرعه باک آیلند در ایستگاه بیولوژیکی آرچبولد در فلوریدا، یک مرکز تحقیقاتی و عملیات گاوداری که بر روی آن تمرکز دارد، گفت: «مطمئنم همه شما داستانهای ترسناک جلبک سبز آبی را در ساحل شرقی دیده اید. نظارت بر محیط زیست در اکوسیستم اورگلید شمالی «میدانی مقصر آن چه کسی است؟ همه اش کشاورزی است این ربطی به 21 و نیم میلیون نفری که در فلوریدا زندگی میکنند یا 125000 نفری - قبل از کووید - که برای بازدید میآیند ندارد.
نمایندگان صنعت آن پیام را گرفتند و با آن اجرا کردند. چندین شرکت کننده در میزگرد بارها به یک «آنها» بی شکل اشاره کردند تا به مردمی بی سواد و بدون دست در خاک اشاره کنند. در نتیجه، گفتگوها غالباً سیاسی و در تضاد با سایر بحثهایی بود که در سراسر کشور اتفاق میافتد، که در آن سیاستمداران خواستار دور شدن از کلاسهای آفتکشها هستند یا کارشناسان به آمریکاییها توصیه میکنند مصرف گوشت را کاهش دهند (که در حال حاضر بسیار بالاتر از توصیههای دستورالعملهای غذایی است. ) برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای.
این چارچوب در پانل اختصاص داده شده به اجلاس سیستمهای غذایی سازمان ملل، که تقریباً بلافاصله به روایتی از تلاشهای صنعت برای خنثی کردن آنچه که آنها بهعنوان «برنامه ضد قارچهای حیوانات» میدانستند، برجستهتر شد. یکی از انتقادات عمده دانشمندان و فعالان از رویداد سازمان ملل این بود که این رویداد به شرکتهای قدرتمند مواد غذایی و کشاورزی صدای بیش از حدی داد. و، اعضای میزگرد در اجلاس Sustainable Ag از صنایع گوشت، لبنیات و خوراک دام، گام به گام چگونگی گرد هم آمدن آنها را برای اطمینان از اینکه منافعشان نشان میدهد، به ویژه با جلوگیری از هرگونه توصیه برای کاهش مصرف گوشت، توضیح دادند.
ما تا حد مرگ میترسیدیم که این افراد سعی میکردند سیستمی را تضعیف کنند که دنیا را بسیار کارآمد تغذیه میکند. امیدواریم [ما] روایت را تغییر دهیم.»
ما اطلاعاتی در اختیار داشتیم که در اوایل احتمال بسیار واقعی وجود داشت. . . اریک میتنتال، معاون پایداری در آمریکای شمالی گفت: قرار بود یک توصیه گسترده از سوی سازمان ملل وجود داشته باشد که مردم در سراسر جهان باید مصرف پروتئین حیوانی خود را به طور چشمگیری کاهش دهند، و این یک نگرانی به دلایل مختلف بود. موسسه گوشت (NAMI)، که نماینده بزرگترین بستهبندیهای گوشت کشور، از جمله JBS، Tyson Foods، و Smithfield Foods است. "گوشت بسیار در تیررس بود."
یکی دیگر از اعضای پانل، لوید دی از مؤسسه بین آمریکایی همکاری در زمینه کشاورزی، به گزارش پرخواننده EAT-Lancet در سال 2019 به عنوان نمونهای از تهدید در حال ظهور برای کشاورزی حیوانات اشاره کرد. کمیسیون پشت این گزارش مجموعه تحقیقات موجود را برای تعیین رژیم غذایی ایده آل هم برای آب و هوا و هم برای تغذیه بررسی کرد. کاهش 50 درصدی – نه حذف – گوشت قرمز را توصیه کرد. دی نشان داد که چگونه گروههایی از سراسر صنایع لبنی، دام، طیور، خوراک دام و سایر صنایع قبل از نشست سازمان ملل متحد گرد هم آمدهاند تا با تهیه سندی که کشاورزی صنعتی حیوانات را به عنوان بخشی از راهحل جهانی آب و هوا قرار میدهد، این نتایج را به چالش بکشند.
دی گفت: «ما تا حد مرگ میترسیدیم که این افراد سعی میکردند سیستمی را که دنیا را بسیار کارآمد تغذیه میکند، تضعیف کنند. "امیدوارم که این روایت را تغییر داد."
کنستانس کولمن، رئیس و مدیر عامل انجمن صنعت خوراک آمریکا، گفت که او فکر میکند تعامل ائتلاف با دولتهای ایالات متحده و جهانی در انجام این کار موفقیت آمیز بوده است، به ویژه در مورد «دسترسی به نوآوری و فناوریهای جدید، سیستمهای تولید متنوع و فرآوری». سیستمها و رژیمهای غذایی متنوع.»
اعضای پانل از ائتلافهایی که از طریق اجلاس سران تشکیل دادند، مانند ائتلاف اقدام برای رشد بهرهوری پایدار برای امنیت غذایی و حفظ منابع به رهبری USDA ابراز خرسندی کردند، که به آنها اجازه میدهد به همکاری با یکدیگر ادامه دهند تا گوشت صنعتی را در جایگاه حیاتی و پایدار قرار دهند. ، رژیمهای غذایی سالم اما در عین حال نسبت به سایر ائتلافهای برخاسته از این مراسم به حاضران هشدار دادند.
کولمن میگوید: «یک ائتلاف رژیمهای غذایی سالم وجود دارد، که فوقالعاده به نظر میرسد تا زمانی که متوجه شوید افرادی که این تلاش را رهبری میکنند، کسانی هستند که دوست دارند پروتئین حیوانی و غذای حیوانات را در بشقاب به حداقل برسانند.» همچنین یک ائتلاف آگرواکولوژی وجود دارد که واقعاً با اتحادیه اروپا همسو است. [طرح] مزرعه تا چنگال، که تا حدودی مشکلساز است، زیرا از حذف نهادههای اصلی از روی میز و دور کردن ابزارهای اصلی از تولیدکنندگان برای توانایی تولید غذا حمایت میکند.
اتحادیه اروپا طرح Farm to Fork به دنبال مقابله با تغییرات آب و هوایی و بهبود تغذیه در اتحادیه اروپا است. و شامل اهداف خاصی برای کمک به کشاورزان برای کاهش استفاده از کودهای شیمیایی و آفت کشها، افزایش سطح زیر کشت ارگانیک و سوق دادن اروپاییها به سمت رژیمهایی است که کمتر بر گوشت قرمز و فرآوری شده تمرکز دارند.
دولت ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری ترامپ و بایدن این رویکرد را رد کرده است و در عوض ماموریت نوآوری کشاورزی (AIM) برای آب و هوا را در COP26 راه اندازی کرد که بر سرمایه گذاری در تحقیقات و تغییرات داوطلبانه و مبتنی بر بازار به سمت آنچه USDA آن را «رشد بهره وری پایدار» مینامد، تمرکز دارد. ” در حالی که در COP26، وزیر کشاورزی تام ویلساک به گاردین گفت او معتقد نیست که ایالات متحده نیازی به کاهش مصرف یا تولید گوشت برای دستیابی به اهداف اقلیمی دارد و AIM for Climate در حال حاضر بودجه را به سمت پروژههایی هدایت میکند که توسط سازمانهای صنعتی مانند مرکز نوآوری ایالات متحده اداره میشود. لبنیات.
وعده بازسازی کننده Ag
در حالی که پانل اجلاس سیستمهای غذایی سازمان ملل تلاشهای شدید برای نگه داشتن گوشت در مرکز بشقابهای مصرفکنندگان را با وجود بحران آبوهوایی مورد توجه قرار داد، پیشنهاد دیگری حول تفاوتهای بین اتحادیه اروپا میچرخد. و رویکرد ایالات متحده به کشاورزی پایدار. اکثر کشاورزان و شرکتها در اجلاس یک تعریف گسترده و شامل مواد شیمیایی از «کشاورزی احیاکننده» ارائه کردند که کشت پوششی و کاهش خاکورزی را تشویق میکند و در عین حال استفاده از کود و آفتکش را حفظ میکند.
ما در حال حاضر شاهد تقاطع کشاورزی سنتی یا سنتی و کشاورزی احیا کننده هستیم و این به خوبی در کنار هم قرار گرفته است. ما "به هم زدن سر" را تجربه نمیکنیم، بلکه تمایل به همکاری و گفتگو و کاوش را داریم."
یک پانل با عنوان "پتانسیل Ag's Regenerative برای انعطاف پذیری آب و هوا" توسط Eric Snodgrass، دانشمند اصلی جو برای Nutrien Ag Solutions، بزرگترین فروشنده کودها و آفت کشها در جهان، رهبری شد. Snodgrass دادههای علمی واضحی در مورد تغییرات آب و هوایی و اینکه چگونه این تغییرات قبلاً بر فصول رشد و از بین بردن محصولات تأثیر میگذاشت به اشتراک گذاشت، اما بسیاری از کشاورزان و کارشناسانی که از رویکردی ارگانیک برای احیا حمایت میکنند، اشاره او به «مشتریان-کشاورز ما» را غیرممکن میدانند که با آن سازگاری داشته باشند. اقدام اقلیمی، با توجه به تأثیر انتشار کودهای مصنوعی و افزایش شواهد در مورد تأثیرات منفی آفتکشها بر سلامت خاک. با این حال، در همان پانل، آلن ویلیامز، کارشناس سلامت خاک و چرای احیاکننده، نسبت به تمایل کشاورزان کالا برای آزمایش این تکنیکهای جدید خوشبینی کرد.
ویلیامز، کشاورز نسل ششم و بنیانگذار Understanding Ag و آکادمی سلامت خاک، "ما قطعاً در حال حاضر شاهد تلاقی کشاورزی سنتی یا سنتی و کشاورزی احیا کننده هستیم، و کاملاً صادقانه بگویم که در بسیاری از مناطق به خوبی در کنار هم قرار گرفته است." وی در مورد علاقه تولیدکنندگان کالا به آزمایش شیوههای احیا کننده صحبت کرد. "ما "به هم زدن سر" را تجربه نمیکنیم، بلکه تمایل به همکاری و گفتگو و کاوش را داریم."
با توجه به اینکه کشاورزی ارگانیک تنها بخش کوچکی از کشاورزی ایالات متحده را نشان میدهد، بسیاری از گروهها این نوع تعامل با کشاورزان معمولی را راهی برای دستیابی به نتایج آب و هوایی با بیشترین تأثیرگذاری میدانند. و در طول اجلاس سران، زمانی که گفتگوها توسط کشاورزان به جای روسای صنعت هدایت میشد، کاهش استفاده از نهادههای شیمیایی بیشتر مطرح شد.
ویلیامز شیوههای احیاکننده را آموزش میدهد و با کشاورزان در سراسر جهان مشورت میکند، و در جلسه دیگری درباره کاربرد عملی اصول احیاکنندهاش، توضیح داد که کشاورزان چگونه میتوانند این اصول را برای کاهش استفاده از نهادهها و افزایش عملکرد و سود به کار ببرند. در یک مطالعه موردی که او ارائه کرد، یک کشاورز ذرت مصرف کود خود را 75 درصد کاهش داد و استفاده از قارچ کشها و حشره کشها را حذف کرد.
این یکی از چندین داستانی بود که ابداعات متفکرانه و روی زمینی را که توسط بسیاری از کشاورزان در داخل و خارج از اتاق ایجاد شده بود، نشان میداد. مت آنجل، کشاورز کالیفرنیایی، در پانلی که برای نمایش «صدای تولیدکننده» ارائه شد – اولین نمونه از این نوع در اجلاس Ag – در مورد استفاده از محصولات پوششی برای ساخت مواد آلی خاک و نگهداری آب در تاکستانها و باغهای بادام خود که دچار خشکسالی شدهاند صحبت کرد. او گفت: «این یک بازی برای ما تغییر کرده است.
بری ایوانز، کشاورز پنبهای تگزاس، رویکردی کاملاً متفاوت در مورد کمبود آب در منطقه خود داشت. او گفت: «در مزرعه من، واقعاً به ثبت هر قطره بارندگی مربوط میشود.
و مردیت الیس درخواستی برای تغییر اساسی در وضعیت موجود صادر کرد. الیس در مزرعه گاوداری خود در تگزاس تلاش میکند تا 1000 هکتار از دشت بومی تگزاس را با چرای دقیق گاوها و حفظ سطح مساوی از جنگل و فهرست نویسی دقیق بهبود تنوع زیستی و ترسیب کربن، احیا کند. او گفت: "در ایالت من تگزاس، تنها 1 درصد دشت بومی باقی مانده است، بنابراین برای من بسیار عزیز است که آن اکوسیستم، حوضه آبخیز و 420 گونهای را که مزرعه ام را خانه شاد و پر رونق میدانند، حفظ کنم." "من میخواهم اساساً صنعت گوشت گاو را تغییر دهم و به دامدارانی مانند من قدرت بدهم تا کاری را که انجام میدهم انجام دهند."
- ۰۰/۱۰/۱۸